Ο Μητσοτάκης έδειξε πανικό και οι πολίτες θα του απαντήσουν στις ευρωεκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πρωθυπουργός και θα το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική Αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, κατέφυγε και σήμερα στην προσφιλή του τακτική: στην κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οποίο κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για λαϊκισμό. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του».

«Ας γνωρίζει ότι όσο κι αν επιστρατεύει τους Ευρωπαίους φίλους του στην προσπάθειά του να απαξιώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την περίοδο διακυβέρνησής του οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου