Ο εξευτελισμός του Γιώργου Αυτιά από τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά στην πολιτική ή ο επίσημος προπαγανδιστής του Κ. Μητσοτάκη που τώρα ανταμείβεται; Το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά, που έκανε γνωστό ότι κεντρικό του σύνθημα δεν είναι άλλο από το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

«Θέλω να δείτε τις υποψηφιότητές μας για το Ευρωκοινοβούλιο. Δείτε τα πρόσωπα, τις σπουδές, τις ιδέες των νέων ανθρώπων που ήρθαν κοντά μας και ύστερα δείτε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Και εκεί το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της περιφέρειας Αττικής στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σας ρωτάω ποια είναι η αλλαγή που επιθυμείτε; Είναι ο Γιώργος Αυτιάς ή αυτή η αξιοκρατία που βλέπετε με εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά που τολμούν να μπουν στην πολιτική ή ο επίσημος προπαγανδιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη που τώρα ανταμείβεται;» επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε αναφερόμενος στο σύνθημα του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ:

«Ο Γιώργος Αυτιάς των fake news του Σαββατοκύριακου, που δήλωσε σήμερα ότι κεντρικό σύνθημά του, είναι το “πατρίς, θρησκεία οικογένεια” της Χούντας. Γιατί αυτό πάντα έκαναν οι Ελλαδέμποροι της δεξιάς. Προσπαθούσαν να παρουσιαστούν πιο πατριώτες από τη δημοκρατική παράταξη που πολέμησε. Πιο οικογενειάρχες από τις δεκάδες, χιλιάδες δημοκρατικές οικογένειες που έδωσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη πατρίδα. Η ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί και εμείς δεν πρόκειται να την παραδώσουμε σε συνθήματα που ανήκουν σε άλλες εποχές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....