Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε τελευταίος στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο: «Συγγνώμη, ήταν ένα τουριστικό εδώ…»

Τελευταίος έφτασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (24.05.2023) για να συμμετέχει στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν λίγο νωρίτερα από τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη σύσκεψη υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έφτασε δευτερόλεπτα μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και συνοδευόταν από τα μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και Γιάννη Γκιόκα.

Έφτασε στις 11:00 ακριβώς (ενώ οι υπόλοιποι λίγα λεπτά νωρίτερα) και μπαίνοντας στην αίθουσα της σύσκεψης ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση, λέγοντας «ήταν ένα τουριστικό εδώ», εννοώντας προφανώς τουριστικό λεωφορείο, από αυτά που επιβιβάζουν τουρίστες και περνούν από το κέντρο της Αθήνας για να δουν τα αξιοθέατα. Προφανώς λοιπόν βρέθηκε μπροστά του και δεν κατόρθωσε να φτάσει νωρίτερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;