Ο Δήμος Βερύκιος κάνει νέες αποκαλύψεις για το βιβλίο Κασσελάκη – Η άγνωστη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Στο βιβλίο «Δεύτερη Ευκαιρία» ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων και εκατό ημέρες μετά έγινε νόμος του Κράτους.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Δήμος Βερύκιος στην ιστοσελίδα iediseis.gr:

Η πολιτική παίζει περίεργα παιχνίδια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκλογικά πλήρωσε ακριβά τον δικό της νόμο για τον γάμο των ομόφυλων. Στις Ευρωεκλογές του 2024 η ΝΔ μέτρησε ζημίες εν αντιθέσει με τον Στέφανο Κασσελάκη που ακόμη και σήμερα επιζητεί πολιτικά κέρδη από την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου.

Στο βιβλίο «Δεύτερη Ευκαιρία» ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο νόμο για τον γάμο των ομόφυλων με αφορμή τη συνάντηση που είχε ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την 1η Νοεμβρίου 2023 στο γραφείο πρωθυπουργού στη Βουλή.

«Για το νομοσχέδιο – γράφει στο βιβλίο- είχα συζητήσει και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη μας συνάντηση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο γραφείο του στη Βουλή. Δεν ήταν όμως συνάντηση γνωριμίας αφού τον γνώριζα ήδη από το 2011…».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει ότι όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε τη γενναιότητά του. Ως προς την κατάθεση του νομοσχεδίου, ο Κ. Μητσοτάκης του είπε πως περιμένει την κατάλληλη στιγμή και εκείνος του απάντησε πως «η κατάλληλη στιγμή για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι χθες»…

Δύο μήνες μετά η κυβέρνηση καταθέτει το νομοσχέδιο και η θυελλώδης ψήφιση του έρχεται 100 ημέρες μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη.

Είναι σαφές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να πιστωθεί την ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων εν αντιθέσει με τη ΝΔ που προσπαθεί να τον προσπεράσει και να τον ξεχάσει ως ένα κακό όνειρο που τρομάζει το δεξιό ακροατήριο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1