Ο Γιώργος Κύρτσος προβλέπει τι θα συμβεί σε εκείνους που εξακολουθούν να πληρώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και «θάβουν» τον Κασσελάκη (pic)

Σε παρέμβασή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Ορισμένοι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να πληρώνονται από το κόμμα-
παρά την οικονομική αδυναμία του-
για να..θάβουν τον Κασσελάκη.
Ίσως θεωρούν οτι είναι και υποχρέωσή του Κασσελάκη να καλύπτει το έλλειμμα χρηματοδότησης-όπως τα περασμένα Χριστούγεννα-ενώ αυτοί θα δηλώνουν δυσαρεστημένοι.
Δεν ξέρω αν ψάχνουν γι αυτό που χαρακτηρίζαμε παλιά «αμερικανάκι»,
αλλά όσοι υποτίμησαν τον Κασσελάκη το πλήρωσαν..

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.