Ο Γιάννης Ραγκούσης «ασπίδα» στον Τσίπρα για τις επιθέσεις – Τι είπε για το παρόν και το μέλλον του Αλέξη

“Αν στις τρεις πρώτες σειρές κάθονταν υπονομευτές, εκεί θα καθόταν ο Αλέξης Τσίπρας. Φτάσαμε να πούμε τον Αλέξη Τσίπρα υπονομευτή του ΣΥΡΙΖΑ;”. Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης στο “Kontra Channel” την ατάκα του Κασσελάκη σχετικά με στελέχη που δεν χειροκρότησαν την ομιλία του την περασμένη Κυριακή στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Στις πρώτες σειρές καθόταν η συντριπτική πλειοψηφία στελεχών που είναι εκλεγμένα από τον λαό, είναι εκλεγμένα ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή της Πολιτικής Γραμματείας, αλλά και κάποιοι που σε πολύ μεγάλο βαθμό είχαν σηκώσει την προηγούμενη τετραετία επί Αλέξη Τσίπρα το μεγάλο βάρος στις πλάτες τους και με μεγάλο προσωπικό κόστος να ασκούν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Σήκωσαν το βάρος και στα θέματα των υποκλοπών και στο έγκλημα των Τεμπών και σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις. Άρα αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί”, προσέθεσε.

“Κάνουν λάθος όσοι μιλάνε έτσι για τον Τσίπρα”

Με αφορμή αυτό το σχόλιο μάλιστα, o Γιάννης Ραγκούσης ρωτήθηκε από την Αναστασία Γιάμαλη για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματος από το Συνέδριο, σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε:

“Το έχω πει και ισχύει ότι λόγω Τσίπρα μπήκα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκπλήσσομαι πραγματικά που στελέχη ξαφνικά μιλάνε για τον Αλέξη Τσίπρα σαν να μιλάνε για κάποιον πολιτικό ηγέτη του παρελθόντος ο οποίος έχει τελειώσει. Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι σκέφτονται έτσι.

Είναι η προσωπική μου γνώμη. Ούτε τον εκπροσωπώ, ούτε έχω κανένα δικαίωμα να μιλάω στο δικαίωμά του. Μιλάω σαν Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όσο παρελθόν έχει, άλλο τόσο μέλλον έχει. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος όσοι μιλάνε για τον Αλέξη Τσίπρα σαν να είναι ένας τελειωμένος πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο έχουν ξεμπερδέψει και μπορούν εκείνοι να λένε ό,τι νομίζουν εκείνοι σωστό.


Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη γνώμη μου, έχει μέλλον και πρέπει να έχει μέλλον, γιατί η Ελλάδα δεν έχει πολλά πολιτικά στελέχη που στην ηλικία του Αλέξη Τσίπρα να έχουν συσσωρεύσει μία τόσο μεγάλη και σημαντική εμπειρία πρωθυπουργού και κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα χρήσιμου πρωθυπουργού για τη χώρα με βάση τα αποτελέσματα και στα εθνικά θέματα και στην οικονομική πολιτική που κατάφερε να επιφέρει η διακυβέρνησή του”.

ΠΗΓΗnews247.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.