Ο Αυτιάς «ξέθαψε» τον Καρατζαφέρη για να κάνει… αποκαλύψεις για Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, ορθόδοξος δεν είναι», «Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες», «Ο Μητσοτάκης είναι χριστιανός ακριβώς με την έννοια του χριστιανού».

Όπως γράφει το newsbreak.gr: «Πρωινό Σαββάτου, με καφέ χαλαρά στον καναπέ (για όποιον δεν έφυγε τριήμερο) και ανοίγοντας την τηλεόραση εμφανίζεται ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος εκτός από το κουστούμι του, βγήκε και ολόκληρος από τη ναφθαλίνη για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου, ενόψει των εκλογών.

Μόνο που η συζήτηση κάποια στιγμή, παίρνει λίγο διαφορετική τροπή και ο πρώην Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αρχίζει και αραδιάζει τα εξής:

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, ορθόδοξος δεν είναι», «Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες», «Ο Μητσοτάκης είναι χριστιανός ακριβώς με την έννοια του χριστιανού».

Ενώ δεν κρατήθηκε και προχώρησε σε μια μεγάλη… αποκάλυψη:

«Και θα αποκαλύψω και κάτι και είμαι σίγουρος ότι θα ενοχληθεί. Αλλά εγώ θα το πω. Το φιλανθρωπικό έργο του Μητσοτάκη δεν μπορείς να το φανταστείς. Εν κρυπτώ χωρίς καν δημοσιότητα. Αυτό το λέω γιατί είναι η πεμπτουσία του χριστιανισμού…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.