Ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Εν τω μεταξύ, την άρση των επικοινωνιών του Αποστόλου Λύτρα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου ζητεί με υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, η σύζυγος του ποινικολόγου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Απόστολος Λύτρας την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά πρώτα την μετέφερε στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Όπως περιγράφει στο υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος της, ο Απόστολος Λύτρας την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα.
«Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου», περιγράφει σύμφωνα με πληροφορίες η παθούσα. Επιπλέον, υποστηρίζει πως στη συνέχεια ο σύζυγός της ενώ και οι δυο κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω μα μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ@@@@@@, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ