Ο Αμερικανός Γκρίνμπεργκ γνωρίζει ότι ο «Αμερικανός» Κασσελάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός το 2027

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σας είχα γράψει τις προάλλες για όσα μου είχε εξομολογηθεί άνθρωπος ο οποίος κινείται με μεγάλη ευκολία στους διαδρόμους πρεσβειών ισχυρών κρατών και στα σαλόνια της ελίτ. Και σας είχα αποκαλύψει ότι η πεποίθησή του, που απορρέει από τη βαθιά γνώση, τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων, που διαθέτει, είναι πως το 2027 ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός. Είναι δρομολογημένος και τα εγχώρια και ξενικά “συστήματα” που συγκροτούν το πολιτικό – διπλωματικό – επιχειρηματικό σύμπλεγμα αληθινής εξουσίας είναι έτοιμα.

Ένα πουλάκι, που κελαηδά χαρούμενα, και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι συζητά μαζί μου πολύ συχνά, με ενημέρωσε ότι ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, ο Στάν Γκρίνμπεργκ, ο οποίος τελευταία δεν είναι σε μεγάλη φόρμα (πόσα καραγκιοζιλίκια ακόμη να βάλει τον Μητσοτάκη να κάνει;) κάνει ακριβώς την ίδια εκτίμηση.

Μου λένε ότι ο Γκρίνμπεργκ ως Αμερικανός, γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα αμερικανικά συστήματα που θα ήθελαν πρωθυπουργό τον Στέφανο Κασσελάκη και πως ευθυγραμμίζονται με οικονομικά συμφέροντα που είναι “καθεστώς’ στην Ελλάδα. Προς Θεού. Δεν θα επηρεάσει κάποιο αόρατο χέρι την κρίση των Ελλήνων ψηφοφόρων. Όμως, οικονομικοί παράγοντες που είχαν στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τον αδειάσουν στην πορεία για το 2027 και μάλιστα έχουν και… υπερατλαντικές ευλογίες, από οικονομικά και πολιτικά κέντρα στις ΗΠΑ που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μαθαίνω λοιπόν, ότι ο Στάν Γκρίνμπεργκ τα λέει όλα αυτά στον Μητσοτάκη και εκείνος παθαίνει πανικό. Δεν θέλει να ακούει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...