Ο Αλαφούζος έριξε 120 εκατ. ευρώ αλλά «τέλος» – Οργιάζουν οι φήμες για τον Τούρκο καναλάρχη του ΣΚΑΪ

Η στενή και διαχρονική συνεργασία του Αλαφούζου µε τον Τούρκο παραγωγό τηλεοπτικών εκποµπών Ατζούν Ιλίτζαλι είναι χιλοτραγουδισµένη. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” κυκλοφορούν φήμες και για κάτι σκέψεις που κάνει ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟ σε σχέση µε την πώληση της «πράσινης» ΠΑΕ. Εκείνο που ενδεχοµένως δεν γνωρίζουµε (που δεν το γνωρίζουµε) είναι ότι εσχάτως κυκλοφορούν κάτι φήµες που θέλουν τον Ατσούν, αφού δεν κατάφερε να αγοράσει τον Βόλο, να βρίσκεται σε συζητήσεις µε τον Αλαφούζο, εκτός από τα τηλεοπτικά, και για τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, κάποιοι -και οµολογώ πως δεν είναι και λίγοι- συνδέουν την πρόσφατη (όχι και τόσο) πρόσληψη Τούρκου προπονητή στον ΠΑΟ µε την ως άνω φηµολογία. Αν και δεν µπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει και τι όχι, αυτό που έχω εσχάτως ως αίσθηση (και µόνο) είναι ότι το αφεντικό του ΣΚΑΪ έχει βαρεθεί να ρίχνει λεφτά στο ποδόσφαιρο.

Λογικό, αν ακούσουμε τις εκτιµήσεις που γίνονται από κάτι ποδοσφαιράνθρωπους, σύµφωνα µε τις οποίες ο Αλαφούζος υπολογίζεται να έχει ρίξει πάνω από 120 εκατ. ευρώ στην οµάδα από την ηµέρα που µπήκε στο ποδόσφαιρο µέχρι και σήµερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1