Ο Άδωνις πιστεύει ότι αν μπει σε πανεπιστήμιο θα τον σκοτώσουν (vid)

Βέβαιος ότι θα πέσει θύμα δολοφονίας εάν μπει σε πανεπιστημιακό ίδρυμα εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις καταλήψεις και τη «βία που ασκεί η άκρα αριστερά», όπως ανέφερε.

Όπως τόνισε ο Άδωνις, μιλώντας στον Status της Θεσσαλονίκης, «ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν είπα να μη το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό».

Επιπλέον, ανέφερε ότι «η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους, που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες».

Τέλος, ανέφερε ότι «με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Άστο».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...