Οργισμένη παρέμβαση από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη» (pic)

Σφοδρές επιθέσεις από την αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις πιέσεις για αποπομπή του πρώην υπουργού από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Για το σοβαρό θέμα παρενέβει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στο X:

«Μη διαμαρτύρεστε “41τακατο”.
Μην κάνεις τη δουλειά σου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
“Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο.
Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή…

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή; Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα “χαστούκια” στον ελληνικό λαό.

Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Καμία ανοχή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...