Οργισμένη ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα μετά την αθλιότητα του Οικονόμου για το έγκλημα των Τεμπών

Σε παρέμβασή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει τα ακόλουθα:

-🏴Όχι, δεν προχωράει η ζωή, κύριε Οικονόμου. Για μερικούς η ζωή σταμάτησε για πάντα.
🏴Ναι, θα μιλάμε συνέχεια για τα Τέμπη, κύριε Οικονόμου.
Ειδικά τώρα. Ειδικά σήμερα που αποδοκίμασαν άγρια τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους νεκρούς των Τεμπών και αυτός χαμογελούσε.
🏴Θα μιλάμε για τα Τέμπη.
🏴Θα μιλάμε συνέχεια για τα Τέμπη, συνέχεια όμως.
🏴Θα μιλάμε για τα Τέμπη, θα συγκεντρωνόμαστε στις πλατείες για τα Τέμπη, θα ξεμπροστιάζουμε την απανθρωπιά σας για τα Τέμπη, θα βγάζουμε στη φόρα ό,τι πάτε να κουκουλώσετε, όποια φωτογραφική ρύθμιση επιχειρείτε να “νομοθετήσετε”, όποιες δικογραφίες κρύβετε στα συρτάρια της ντροπής.
(Του συγκεκριμένου γυρολόγου η χυδαιότητα και ο κυνισμός έχουν ονοματεπώνυμο: Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής της ΝΔ, πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ νυν και αεί πολιτικός τυχοδιώκτης). #Τέμπη #τεμπηεγκλημα #δενέχω_οξυγονο

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.