Οργιάζουν οι φήμες: Γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει να «τελειώσει» την Μπατζελή – Ο ρόλος του κολλητού

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή σύμφωνα με το fimotro.gr. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έψαχνε αφορμή για να την τελειώσει εσωκομματικά ώστε να την πετάξουν έξω από την λίστα του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα, ώστε να έχει το πάνω χέρι ο κολλητός του Βαγγέλης Τσόγκας. Ο Τσόγκας που είναι μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει την Μπατζελή στη Φθιώτιδα για να εμφανίζεται ο ίδιος ως ο τοπάρχης της περιφέρειας και ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Σε όλες τις περιπτώσεις η Κατερίνα Μπατζελή επιμένει και έχει δίκιο πως είναι εντός γραµµής και δεν θα γίνει… Ιφιγένεια. Μάλιστα έστειλε επιστολή στην Ε∆ΕΚΑΠ, στην οποία έθεσε µια σειρά από ερωτήµατα σε σχέση µε την υπόθεσή της. Η απόφαση του Πειθαρχικού για την τύχη της Κατερίνας Μπατζελή θα καθορίσει την ατµόσφαιρα στο εσωτερικό του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, καθώς θα δείξει τον δρόµο που θέλει να ακολουθήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Θα φανεί σήμερα αν η πρώην υπουργός και υποστηρίκτρια του Χάρη ∆ούκα στις εσωκοµµατικές εκλογές πέσει στα µαλακά. Σε όλες τις περιπτώσεις ο Ανδρουλάκης θα την έχει ροκανίσει εσωκομματικά. Αυτό που ήθελε εξαρχής για χάρη του κολλητού του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;