Οργή προκαλούν οι δικαιολογίες Μητσοτάκη μετά από όσα είπε στην ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα (vid)

Εξοργιστικές δικαιολογίες Μητσοτάκη για την ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα που τον προσέγγισε και του είπε ότι «πεινάει» με την ελάχιστη σύνταξη που λαμβάνει.

Ο Μητσοτάκης μιλώντας σε εκπομπή στον ΑΝΤ1, όχι απλά υποτίμησε την γυναίκα και όλους τους συνταξιούχους που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με ψίχουλα που δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές τους ανάγκες, αλλά έκανε λόγο για fake news.

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» δήλωσε και υποστήριξε: «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» απάντησε.

Επιπλέον, κούνησε και το δάχτυλο λέγοντας: «Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι «ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο» και πρόσθεσε ότι δεν είναι μάγος για να αυξήσει τις συντάξεις ή να τις διπλασιάσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...