Οργή προκαλούν οι δικαιολογίες Μητσοτάκη μετά από όσα είπε στην ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα (vid)

Εξοργιστικές δικαιολογίες Μητσοτάκη για την ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα που τον προσέγγισε και του είπε ότι «πεινάει» με την ελάχιστη σύνταξη που λαμβάνει.

Ο Μητσοτάκης μιλώντας σε εκπομπή στον ΑΝΤ1, όχι απλά υποτίμησε την γυναίκα και όλους τους συνταξιούχους που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με ψίχουλα που δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές τους ανάγκες, αλλά έκανε λόγο για fake news.

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» δήλωσε και υποστήριξε: «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» απάντησε.

Επιπλέον, κούνησε και το δάχτυλο λέγοντας: «Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι «ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο» και πρόσθεσε ότι δεν είναι μάγος για να αυξήσει τις συντάξεις ή να τις διπλασιάσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;