Οργή από τη Θύρα 7, κόλαφος για τους Αγγελόπουλους: «Τέλος η ασυλία του Μπαρτζώκα – Δεν κάνει για αυτό το επίπεδο»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στον ημιτελικό της Euroleague από τη Μονακό, βάζοντας ευθέως στο στόχαστρο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Όπως υπογραμμίζεται, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», έχει καταστεί σαφές ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, σημειώνοντας ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να αρκείται στη διεκδίκηση ενός μόνο τροπαίου, ζητώντας μεγαλύτερη συνέπεια και φιλοδοξία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο μόνος που διασώθηκε από την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στη Μονακό ήταν ο Εβάν Φουρνιέ, ενώ επιρρίπτονται ευθύνες όχι μόνο στον προπονητή αλλά και συνολικά στο μπασκετικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών Αγγελόπουλων.

Παρά την κακή εμφάνιση του, η Θύρα 7 εξέφρασε τη στήριξή της στον Σάσα Βεζένκοφ, καλώντας την ομάδα να αντιδράσει άμεσα και να κατακτήσει πάση θυσία το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε την ανάρτηση:

Συμβόλαιο με τους τίτλους δεν έχουμε υπογράψει σαν ολυμπιακοί, -παρ’οτι έχουμε τους περισσότερους με ΔΙΑΦΟΡΑ-αλλά και οι συνεχείς αποτυχίες στην Ευρώπη ΔΕΝ είναι αποδεκτές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΜΑΧΗ και ΑΓΩΝΑΣ μέχρι τέλους για την ΝΙΚΗ,άρνηση και απέχθεια για την ήττα.

Χτες,ΜΟΝΟ Ο ΦΟΥΡΝΙΕ έδειξε ότι ΕΝΙΩΘΕ πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας για όλους εμάς,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, έβγαλε μέσα στο γηπεδο όλα όσα πρεσβεύει το σήμα μας,ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος!

Οι ευθύνες βαραίνουν ΟΛΟΥΣ στο μπασκετικό τμήμα,απο τους προέδρους και τον προπονητή,μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της ομάδας.

Οι προσδοκίες ήταν ΥΨΗΛΕΣ γιατί η ίδια η ομάδα έλεγε ότι ήταν η καλύτερη και ανέβασε τον πήχη στην κορυφή!

Όλοι εμείς,ο κόσμος του Ολυμπιακού,κάναμε και χτες το ΚΑΘΗΚΟΝ μας,μετατρέψαμε το Αμπού Ντάμπι και την Αραβία σε Πειραιά!

ΔΙΑΣΥΡΑΜΕ τους οπαδούς του ΠΑΟ,αφού μέσα στο γήπεδο ήμασταν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ, πήραμε την κερκίδα ακόμα και στον αγώνα τους με τους Τούρκους.

Ήμασταν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ από αυτούς,στο μόνο τμήμα που τους έχει απομείνει.

Τους διασύραμε χτες, όπως τους διασύραμε και πέρσι στο Βερολίνο έξω από το γήπεδο back to back(το μόνο που έχουν δει οι οπαδοί του παο) μαζί με τα αδέρφια μας!

Στα 4 τελευταία φάιναλ φορ ήμασταν οι περισσότεροι(πάνω από 35000 κόσμος) αψηφώντας έξοδα και ταλαιπωρία!

4 final four γίνανε σε 4 διαφορετικές χώρες!

4 γήπεδα,χωρητικότητας 62.000 θέσεων συνολικά, στα οποία οι 35.000 θέσεις ήταν ερυθρόλευκες!

Στον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ αρκεί η διεκδίκηση του τροπαίου!

Υ.Γ 1 Η χρόνια δεν τελείωσε,έμεινε ένας ακόμα σημαντικός στόχος για την ομάδα μας,είναι ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ σας, να κατακτήσετε έστω το πρωταθλήμα και να δώσετε την χαρά που αξίζει στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Υ.Γ 2 ΣΑΣΑ εσύ είσαι ο αληθινός mvp και μια κακή εμφάνιση,δεν διαγράφει την προσφορά σου.

Βγείτε μπροστά μαζί με τον ΕΒΑΝ,οδηγείστε την ομάδα μας στην ΔΟΞΑ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυρηνική βόμβα από κορυφαίο υπουργό του Τσίπρα: «Δεν έπρεπε να ρίξουμε τον Σαμαρά. Δεν έπρεπε να πάρουμε την εξουσία»

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...