Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις Φάμελλου – Αυτή είναι η σύνθεση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις του Σωκράτη Φάμελλου για τις αλλαγές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις και αποχωρήσεις βουλευτών.

Η σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος διαμορφώνεται ως εξής:

Διονύσης Καλαματιανός – Γραμματέας ΚΟ.
Γιώργος Μπάκης – Διευθυντής ΚΟ.
Νίκος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης – Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Μίλτος Ζαμπάρας, Κώστας Μπάρκας – Αναπληρωτές Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Όλγα Γεροβασίλη – Στο προεδρείο της ΚΟ ως αντιπρόεδρος της Βουλής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.