Ομόφωνα ένοχος ο πάτερ Αντώνιος και τέσσερις εργαζόμενοι σε δομές για κακοποιητικές συμπεριφορές σε ανήλικους

Ενοχή του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιου και τεσσάρων εργαζομένων σε δομές της οργάνωσης αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την υπόθεση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές σε παιδιά φιλοξενούμενα σε σπίτια της ΜΚΟ.

Η πρώτη ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για τις καταγγελίες που έγιναν πριν δύο χρόνια σε βάρος του κληρικού ανακοινώνεται σήμερα, με τους δικαστές να κηρύσσουν ομόφωνα ένοχο τον κληρικό και τέσσερις από τους συνολικά επτά συγκατηγορούμενούς του για βάναυσες συμπεριφορές σε βάρος ανήλικων τροφίμων.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, στον κληρικό καταλογίζεται ηθική αυτουργία σε πέντε συγκεκριμένες πράξεις κακοποίησης ανηλίκων τροφίμων.

Η διαδικασία συνεχίζεται για την απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών που θα επιβληθούν στους κηρυχθέντες ενόχους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;