Ομολογία Καρακούση: Η ασυλία που απολάμβανε το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη από τα ΜΜΕ και οι αχάριστοι προς τον Μαρινάκη υπουργοί της κυβέρνησης (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα media τα τελευταία χρόνια θυμίζει τριτοκοσμικό καθεστώς. Το λιβάνισμα του Μητσοτάκη και της διεφθαρμένης παρέας του δεν έχει προηγούμενο. Την ασυλία που απολαμβάνει αυτή η κυβέρνηση, ακόμη και για υποθέσεις όπως το έγκλημα των Τεμπών, δεν θα τη συναντήσει κανείς σε δημοκρατική προηγμένη χώρα.

Η σύγκρουση, όμως, του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και μερικών από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της ώρας, Βαγγέλη Μαρινάκη με την κυβέρνηση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου των ομολογιών και των αποκαλύψεων.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ομολογία του στελέχους των ΜΜΕ Μαρινάκη, Αντώνη Καρακούση που θα δείτε παρακάτω. Εκείνο που πρέπει να υπενθυμίζουμε είναι ότι τα ΜΜΕ Μαρινάκη ήταν εκείνα που πρωτοστάτησαν στην άνοδο του Μητσοτάκη στην εξουσία. Η παρέα της διαπλοκής τα έσπασε και τα στόματα ανοίγουν.

Δείτε την παρέμβαση Καρακούση, ο οποίος χαρακτηρίζει τους υπουργούς του Μητσοτάκη “αχάριστους”. Αλήθεια ποια χάρη τους είχε κάνει, ποια στήριξη τους είχε δώσει το σύστημα Μαρινάκη; Δείτε την κυνική ομολογία για την προκλητική υποστήριξη που απολάμβανε το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη.

Δείτε:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...