Οι 2000 Έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι κηφήνες που τα έπαιρναν από την USAID – Η έρευνα του Κογκρέσου

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ξεκινά έρευνα για το που διατέθηκαν τα περιβόητα 50 δισ. δολάρια της USAID και στη Ελλάδα ήδη ανησυχούν για τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ αιτήθηκε έρευνα και για το «ξέπλυμα» «μαύρου» χρήματος μέσω της ουκρανικής βοήθειας.

Όπως, δήλωσε ο ίδιος ο Κας Πατέλ ζήτησε να ερευνηθεί πώς δαπανήθηκε η βοήθεια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων που στάλθηκε στο Κίεβο.

«Η Ουκρανία είναι τόπος ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και διαφθοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος διευθυντής του FBI.

Για το ζήτημα της Ουκρανίας ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έχει αποκαλύψει ότι δαπανήθηκαν από τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων 350 δισ. $ και ο Ζελένσκι του είπε πως στο Κίεβο έφτασαν μόνο 120 δισ. $!

Υπάρχει δηλαδηή μία τεράστια διαφορά 230 δισ. $ που κανείς δεν γνωρίζει που κατέληξαν…

Στην Ελλάδα πάντως αυτό που απασχολεί είναι οι έρευνες για τα 50 δισ. $ της USAID και τους 2.000 Έλληνες που χρηματοδοτούνταν από την οργάνωση για να υποστηρίζουν την woke ατζέντα και την κυβέρνηση.

Πρόκειται για πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις που αναμένονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τα εμβόλια ενδέχεται να εκθέσουν εκ νέου την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δημιουργώντας νέο κύμα πολιτικών αντιδράσεων.

ΠΗΓΗpronews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση