Οι «υπουργοί» του Ανδρουλάκη και ο πρωινός καφές (Όλα τα ονόματα)

Την επομένη της καθαρής νίκης του ο Νίκος Ανδρουλάκης σχεδιάζει την σκιώδη κυβέρνηση. Σκιώδης τσάρος Οικονομίας θα είναι ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ σημαντικό χαρτοφυλάκιο αναμένεται να αναλάβει και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Χάρης Δούκας θα πρέπει να εστιάσει στον Δήμο της Αθήνας – δεν είναι και λίγα αυτά που χρειάζονται προσοχή, με πρώτο και κυριότερο την καθαριότητα – αλλά συνεργάτες του θα έχουν, μαθαίνουμε ρόλο, στο νέο άτυπο όργανο που θα συγκροτηθεί και θα συνεδριάζει τακτικά για να χαράζει τη στρατηγική του κόμματος.

Στα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν επίσης είναι οι στενοί συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, Στεφανία Μουρελάτου, Ανδρέας Σπυρόπουλος, αλλά και νέα πρόσωπα όπως οι Κώστας Τσουκαλάς, Λευτέρης Καρχιμάκης, Όλγα Μαρκογιαννάκη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που θα συγκεντρώνονται καθημερινά στη Χαριλάου Τρικούπη για τον λεγόμενο «πρωινό καφέ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;