Οι σταθερές αξίες και οι «φευγάτοι» από το Open

Το Open αναμφισβήτητα φέτος -με τις επιδόσεις της σειράς «Eρωτας φυγάς» και με την επιτυχία των εκπομπών «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα και «Οpen weekend» με την Ελένη Τσολάκη κατατάσσεται στους νικητές της τηλεοπτικής σεζόν.

Γι’ αυτό και αυτήν την περίοδο αρχίζουν συζητήσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος της νέας σεζόν, με τουλάχιστον τα τρία πουλέν του καναλιού να συνεχίζουν κανονικά.

Υπάρχουν όμως και κάποια προγράμματα (εκπομπές και σειρές), τα οποία μπορεί να τράβηξαν το ενδιαφέρον στην αρχή, όμως ο ανταγωνισμός αποδείχτηκε ανελέητος και το καλοκαίρι θα κλείσουν τον κύκλο τους.

Πού θα υπάρξουν αλλαγές; Σύμφωνα με πληροφορίες, η σατιρική εκπομπή «ΛΑΒΑ» του Βαγγέλη Περρή είναι μία από αυτές τις παραγωγές που αναμένεται να σταματήσουν τη νέα σεζόν, αφού η τηλεθέαση ήταν χαμηλή. Μάλιστα πληθαίνουν και τα σενάρια για τη μετεγγραφή του Βαγγέλη Περρή στον ANT1. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εκείνος που επιθυμεί -ανάμεσα σε άλλους- στο δυναμικό του τον παλιό του συνάδελφο και φίλο.

Η μουσική εκπομπή του Open «Ο,τι αγαπώ» ολοκληρώνεται, λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Μπέζου από την παραγωγή. Ο σημαντικός ηθοποιός είπε το μεγάλο «ναι» στη μυθοπλασία, επιστρέφοντας δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής. Ως γνωστόν, το τρίδυμο της επιτυχίας (Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου) ετοιμάζει μια νέα σειρά εποχής με θέμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Τα γυρίσματα αρχίζουν και θα πραγματοποιηθούν σε Αγγλία, Κύπρο και Ελλάδα.

Τίτλους τέλους φαίνεται πως ρίχνει και μια ζωντανή εκπομπή. Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, που έχει περάσει από σαράντα κύματα φέτος, φαίνεται πως ολοκληρώνεται και αυτή στο τέλος της σεζόν, με άλλη ζωντανή εκπομπή να την αντικαθιστά το μεσημέρι στο Open.

Τέλος, το «Κόκκινο ποτάμι» ολοκληρώνει και αυτό τα γυρίσματά του και τη μετάδοσή του τον Ιούνιο. Ο ανταγωνισμός δεν άφησε τη σειρά να ανθήσει όπως της άξιζε. Τρίτος κύκλος δεν θα βγει τον Σεπτέμβριο και η αγαπημένη μας ιστορία θα ρίξει αυλαία. Αλλωστε ο Μανούσος Μανουσάκης οδεύει προς ΑΝΤ1!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού