Οι… ασυνήθιστες ευχές της Αθηνάς Λινού στον Άδωνη Γεωργιάδη – Έρχονται αποκαλύψεις για τη διαπλοκή στον βούρκο της ελληνικής πολιτικής σκηνής

Ιανουάριος 2024. Σχετικά πρόσφατα δηλαδή. Η Αθηνά Λινού, που τις προάλλες έβαλε τα κλάματα για το ανύπαρκτο μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη στην συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Αναστασία Πετρούλια, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να διαγραφεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, έδινε με έναν τρόπο… ασυνήθιστο, όπως διαπίστωναν ακόμη και τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τις ευχές της στον νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του υπουργείου.

Τα ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη διαπίστωναν τότε τα εξής:

Επεφύλαξε πολύ θερμά λόγια για τον κ. Γεωργιάδη, κάτι που σίγουρα δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ειδικότερα, στην Ολομέλεια της Βουλής και ενώ ο υπουργός απαντούσε σε επίκαιρες ερωτήσεις, όταν πήρε το λόγο η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε:

«Kύριε υπουργέ χαίρομαι που είστε παρών για να συζητήσουμε αυτή την ερώτηση και εύχομαι να είναι πολύ επιτυχής, όπως είναι πάντα βέβαια η θητεία σας στο υπουργείο Υγείας. Μια παράκληση, να θέσετε σε υψηλή προτεραιότητα τα θέματα της πρόληψης».

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Κρατείστε τα παραπάνω. Θα χρειαστούν για να καταλάβετε το μέγεθος της διαπλοκής στον βούρκο της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Θα χρειαστούν για να καταλάβετε ποιοι και πως έστησαν παγίδα στον έντιμο και ακέραιο Παύλο Πολάκη. Θα κατανοήσετε σε βάρος τις αποκαλύψεις που έρχονται, όπως τις προανήγγειλε ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ