Οικογενειακές ιστορίες: Ο Τζανακόπουλος διαφωνεί με την Αχτσιόγλου για την επανένωση της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει
Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.
Είναι γνωστό ότι, μετά την πραξικοπηματικού χαρακτήρα εκδίωξη του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το… διορισμό του Σωκράτη Φάμελλου στην ηγεσία του κόμματος που κάποτε κυβέρνησε την Ελλάδα, υπάρχουν επαφές, επικοινωνία και υπόγειες συνεννοήσεις ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και τη Νέα Αριστερά αναφορικά με την προοπτική της επανένωσης των δύο περιθωριακών μορφωμάτων. Τα νήματα στο παρασκήνιο κινεί ο Αλέξης Τσίπρας και το συστηματάκι του, που ονειρεύονται επιστροφή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού στην κεντρική πολιτική σκηνή.


Ήδη η στήριξη της Νέας Αριστεράς στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δηλαδή στο πρόσωπο της Λούκας Κατσέλη ερμηνεύεται ως προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν στον χώρο της απαξιωμένης και χαζοχαρούμενης Αριστεράς που εκπροσωπούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά, οι δύο κεντρικές συνιστώσες δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

Όμως, οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι δεν συμφωνούν όλοι με την προοπτική επανασυγκόλησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Αριστερά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για “σύγκρουση” κορυφής και οικογενειακές ιστορίες. Ενώ η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία συνάντησε σε εκδήλωση την Όλγα Γεροβασίλη και τον Παύλο Γερουλάνο, είναι θετική απέναντι στον σχεδιασμό του συστήματος που στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, ο σύζυγός της, δηλαδή ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαφωνεί έντονα και εμφανίζεται ως οπαδός της αυτονομίας της Νέας Αριστεράς έναντι των πρώην συντρόφων.

Για αυτήν την υπόθεση θα σας έχω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες…

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;