ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει επιστολή της ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου»

Η ΕΠΟ δεν έχει υποβάλει αίτημα σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ. Οπως αναφέρεται σχετικά, υπηρξε διερευνητική τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, χωρίς να γίνει αναφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΑΚΑ επισημαίνει ότι η ομοσπονδία οφείλει ακόμη χρήματα από τον περσινό τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:
– Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.
– Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022. Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.
Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;