ΞΕΦΤΙΛΕΣ για ένα ξεροκόμματο: Τους ενοχλεί ο Κασσελάκης, αλλά δεν τους ενοχλεί ο Μαραντζίδης που ξέπλενε τους ταγματασφαλίτες και τους δοσίλογους της Κατοχής

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ήσυχοι. Ήταν ήσυχοι επειδή ήταν βέβαιοι ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα κέρδιζε στην κούρσα της διαδοχής. Και αφού ήταν ήσυχοι, είχαν κρύψει τα αριστερόμετρα στα συρτάρια τους και μέσα στη θερινή ραστώνη έβλεπαν το μέλλον: Τον Μητσοτάκη ισόβιο πρωθυπουργό και τους ίδιους βολεμένους στο μικρό κόμμα της Αχτσιόγλου.

Και ξαφνικά, στα τέλη του καλοκαιριού, εμφανίστηκε η ο Στέφανος Κασσελάκης. Και η μανέστρα χάλασε. Τα απομεινάρια του ακίνδυνου ΣΥΡΙΖΑ του 3%, αυτές οι τεμπέλικες ψυχούλες, σηκώθηκαν από τις ξαπλώστρες τους, έβγαλαν τα αριστερόμετρα και άρχισαν να μετρούν τον Κασσελάκη.

Μετρούν τον Στέφανο Κασσελάκη εκείνοι που το ΒΟΥΛΩΣΑΝ και το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ όταν πήγε στους πάνω ορόφους της Κουμουνδούρου ο Νίκος Μαραντζίδης που έχει γίνει γνωστός για το ντροπιαστικό ξέπλυμα των Ταγμάτων Ασφαλείας και των δοσίλογων της Κατοχής. Ναι, αυτός που, όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Βαξεβάνης τον χρηματοδοτούσαν οι Βρετανοί. Ναι, αυτός που είναι στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Τους υπεραριστερούς της φάπας, τους επιγόνους εκείνων που κοιτούσαν με δέος τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη όταν εκείνος προσπαθούσε να κλείσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στη φυλακή, δεν τους ενόχλησε ο Μαραντζίδης. Θα τρέμουν τα κόκκαλα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ανέχονται τον Μαραντζίδη για ένα ξεροκόμματο από τα κομματικά ταμεία. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ