Ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι παιδοβιαστές από τα 213 παλιοτόμαρα

Σε μια αποκάλυψη για τρεις άνδρες που βίαζαν τη 12χρονη στα Σεπόλια προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ, Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης τους οποίους και αναγνώρισε η ίδια σε μια από τις καταθέσεις της αστυνομία.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 32 με 35 ετών.

Αναμένεται να μάλιστα για τους συγκεκριμένους άνδρες όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματά σύλληψης.

Στις καταθέσεις της η 12χρονη έχει ήδη αναφέρει ότι τουλάχιστον 10 με 11 άτομα την έχουν βιάσει, περιγράφοντας το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που είχε στήσει ο 53χρονος μαστροπός και βιαστής Ηλίας Μίχος.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...