Ξέσπασμα οργής από τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για τον Τασούλα – Μία αποκάλυψη για τη συγκάλυψη

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε ο Κώστας Τασούλας να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προκαλέσει οργή στους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών.

Τις προάλλες ήταν η χαροκαμένη μάνα, Μαρία Καρυστιανού που είχε ξεσπάσει για το ενδεχόμενο μίας πρότασης στο πρόσωπο του Τασούλα. Ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν κατάλαβε τίποτα. Επέλεξε με βάση να ικανοποιήσει μερικούς σκληρούς Δεξιούς, που έχουν απομείνει στο κόμμα της ΝΔ που σήμερα αποτελεί ένα μείγμα Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και ακροδεξιάς.

Τη σκυτάλη από την Μαρία Καρυστιανού έλαβε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη, ο οποίος προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, αφού έκανε λόγο για «αναβάθμιση» του Κώστα Τασούλα λόγω του ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη συγκάλυψη για τα Τέμπη.

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian TV, o Παύλος Ασλανίδης είπε συγκεκριμένα για τον κύριο Τασούλα:

«Εμείς το είχαμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι θα βάλει τον κύριο Τασούλα για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος συμμετείχε στη συγκάλυψη για τα Τέμπη αναβαθμίστηκε. Και αυτοί που ήταν στην εξεταστική αναβαθμίστηκαν, οι βουλευτές του, όποιοι συμμετείχαν στο μπάζωμα και στο ξεμπάζωμα και στη συγκάλυψη, όλοι πήραν προαγωγή και παραπάνω ρόλους. Επόμενο ήταν και ο κύριος Τασούλας που έχει στο συρτάρι του πάνω από έξι μηνύσεις συγγενών που έχουν φτάσει στη Βουλή και τις κρατά στο συρτάρι ενώ είναι υποχρεωμένος βάσει Συντάγματος να γίνει συζήτηση στη Βουλή».

Και συνέχισε με μια αποκάλυψη για τον Τασούλα:
«Για να καταλάβετε, υπάρχει μια μήνυση που έχει πάει από τον Απρίλιο και αφορά τέσσερα πολιτικά πρόσωπα και με νύχια και με δόντια την κρατάει στο συρτάρι της Βουλής μέχρι και σήμερα. Έπρεπε να γίνει συζήτηση βάσει Συντάγματος για αυτά τα πολιτικά πρόσωπα λόγω της μήνυσης που έφτασε στη Βουλή. Κι όμως, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Άρα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι αυτός το πρόσωπο για Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1