Ντροπή της δημοσιογραφίας ο Πορτοσάλτε – Αδιανόητα αίσχη για το έγκλημα των Τεμπών στον ΣΚΑΪ και για τον πανελλαδικό ξεσηκωμό – Το βίντεο της ντροπής (vid)

Από την Πεν Νταλαούρα στο Χ
Προκλητικός κ πανικόβλητος ο Πορτοσάλτε κι ο Σκάι: «Η εθνική τραγωδία των Τεμπών θα εκδικαστεί στο δικαστήριο, όχι στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος…λέω ότι η τραγωδία θα δικαστεί στο δικαστήριο και όχι στο πεζοδρόμιο».
Εμ βέβαια, τη δικαιοσύνη την ελέγχουνε, πες κι εσύ Αδειλίνη!!!
Έλα μου όμως που οι αποφάσεις του δικαστηρίου Άρη μου εκδίδονται εις το όνομα του λαού!!!
Τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας!!!
Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή, ΟΛΟΙ.
ΟΛΟΙ σε κάθε πλατεία ανά την επικράτεια.
Δεν θα τους περάσει η συγκάλυψη.
Δεν θα κυκλοφορούν καταδικασμένοι παιδεραστές με 12 χρόνια φυλακή ελεύθεροι, δεν τη θέλουμε αυτή τη δικαιοσύνη.
Θα την αλλάξουμε ✊


Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.