Την ώρα που φουντώνει η λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών – με αυτό να αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις-, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Νομαρχιακής Επιτροπής) της ΝΔ στη Φθιώτιδα, Σπύρος Κωσταράς σε ανάρτησή του αποκάλεσε… «πανηγύρι» τη συζήτηση στη Βουλή στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Κωσταράς ανέβασε στο Facebook μια «πειραγμένη» αφίσα στην οποία έγραφε: «5-6-7 Μαρτίου 2025: Παραδοσιακό Πολιτικό Πανηγύρι στη Βουλή των Ελλήνων. Τραγούδι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο κλαρίνο ο Νίκος Ανδρουλάκης και πολυμελές χορευτικό με Κουτσούμπα – Φάμελλο – Βελόπουλο – Νατσιό – Χαρίτση – Στίγκα».
Μάλιστα στην αφίσα αναγράφεται επίσης: «θα καεί το πελεκούδι (απέξω)»
Η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ σχολίασε σε ανακοίνωσή της για τον Σπύρο Κωσταρά: «Έτσι αποδίδει τον σεβασμό του στην μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς τους. Τον προτρέπουμε να συνέλθει»

Παράλληλα έκανε λόγο για «ηθική χρεοκοπία των εκπροσώπων της ΝΔ» ζητώντας την άμεση διαγραφή του «αν στο κόμμα της ΝΔ έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας».
«Προφανώς, μέσα στον ηθικό και αισθητικό του κατήφορο, ο κ. Κωσταράς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Κυρίως δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο χιλιάδες συντοπίτες μας διαδήλωσαν σε όλη την Φθιώτιδα για αλήθεια και δικαιοσύνη» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ
«Η ηθική χρεοκοπία των εκπροσώπων της ΝΔ σήμερα συμπυκνώθηκε σε μια εικόνα. Στην εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς.
Στην δημοσίευση του μέσω φωτογραφίας αποκαλεί “πανηγύρι” την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου συζητώνται τα εγκληματικά λάθη μιας κυβέρνησης, που έχει επιβάλλει το σκοτάδι δύο χρόνια τώρα στη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών.
Προφανώς, μέσα στον ηθικό και αισθητικό του κατήφορο, ο κ. Κωσταράς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Κυρίως δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο χιλιάδες συντοπίτες μας διαδήλωσαν σε όλη την Φθιώτιδα για αλήθεια και δικαιοσύνη.
Έτσι αποδίδει τον σεβασμό του στην μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς τους. Τον προτρέπουμε να συνέλθει.
Αν στο κόμμα της ΝΔ έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη διαγραφή του κορυφαίου της στελέχους στο νομό μας.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ»
Επίθεση και στην Κωνσταντοπούλου
Και σαν να μην έφτανε ο ασεβής παραλληλισμός της συζήτησης με επίκεντρο τα Τέμπη με «πανηγύρι», το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωνε την ανάρτηση με προσωπική επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία μεταξύ άλλων αποκαλεί «αποκρουστικό πλάσμα».
Όπως αναφέρει το LamiaReport ο Σπύρος Κωσταράς συγκεκριμένα έγραψε:
«Η άνοδος των ποσοστών της Κωνσταντοπούλου επιβεβαιώνει ότι ο ελληνικός λαός δεν μαθαίνει από τα λάθη του. 13 χρόνια αφότου η κυρία αυτή βγήκε με τη γροθιά υψωμένη ως ΠτΒ ενώπιον του αλαλάζοντος πλήθους των Αγανακτισμένων, έχει ακόμη το θράσος να κουνάει το δάχτυλο και να παριστάνει την τιμήτρια των πάντων. Αυτή που επεδίωκε τη χρεοκοπία της χώρας, που δεν την άντεχαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στη Βουλή, που έκανε αβάντες τόσο στους Ρουβίκωνες όσο και στους Χρυσαυγίτες. Και ο ελληνικός λαός την ξαναέστειλε στη Βουλή και τώρα, λέει, βάσει δημοσκοπήσεων, την αναδεικνύει ως τη δημοφιλέστερη πολιτικό. Αυτό το αντιπαθητικό, το αποκρουστικό πλάσμα! Ε δεν υπάρχει σωτηρία»