Ντράπηκε και η ντροπή με αυτό που έκανε η Αθηνά Λινού στον Κασσελάκη μέσα στη νύχτα

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού θρίλερ στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και το «αντάρτικο» της Αθήνας Λινού κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόκειται φυσικά, όπως μεταδίδει το olympia.gr, για τον ορισμό της αχαριστίας, καθότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά κατέρρευσε δημοσκοπικά με κύρια αιτία –εκτός από τα παλιά λάθη αλλά αυτά είχαν καταγραφεί και στις εκλογές– την διαγραφή του Παύλου Πολάκη για τα μάτια της Λινού!

Φαίνεται ότι η επιμονή των συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μην κλείνουν την υπόθεση Λινού και να ζητούν κι άλλα χαρτιά για τις δραστηριότητες της και τα εκατομμύρια που εισέπραττε από το Δημόσιο, έβγαλαν και την καθηγήτρια στο βουνό…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.