Νέο όργιο φημών: Ο Αλέξης Τσίπρας θα ιδρύσει κόμμα μετά τις ευρωεκλογές με τη στήριξη δύο επιχειρηματιών;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται σε μεγάλο πανικό, παρακολουθώντας την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, που σύμφωνα με όσα λένε στο παρασκήνιο οι δημοσκόποι, μπορεί να αγγίζουν ακόμη και το 20% στις ευρωεκλογές.

Έτσι, στο Μαξίμου, οι καθοδηγητές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, βγάζουν ξανά από το συρτάρι και διασπείρουν φήμες ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται μετά τις ευρωεκλογές να ιδρύσει νέο κόμμα, και όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης διαβεβαιώνει ότι οι σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. Στόχος τους να δημιουργήσουν κλίμα ηττοπάθειας και να αποσυντονίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Από την πολύ καλή πληροφόρηση που έχω, θα ήθελαν να σας διαβεβαιώσω πως στα – άμεσα τουλάχιστον – πλάνα του Αλέξη Τσίπρα δεν βρίσκεται η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Εξάλλου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του στον χώρο της Αριστεράς και η ίδρυση νέου κόμματος ως σάρκας από τη σάρκα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε τύχει, ακόμη και αν στην ηγεσία του βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι διακινούν ως φήμη οι προπαγανδιστές του Μαξίμου;
Πως ο Αλέξης Τσίπρας εξομολογείται σε στενούς συνεργάτες του, σε περίπτωση κατά την οποία τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι χαμηλά και τα κόμματα αυτά δεν μπορούν να αναπτύξουν δυναμική, προκειμένου να διεκδικήσουν την εξουσία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση ίδρυσης νέου κόμματος.

Λένε ακόμη:
Δύο επιχειρηματίες με τους οποίους εξακολουθεί να έχει προνομιακές σχέσεις εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κινηθεί το φθινόπωρο ανακοινώνοντας την ίδρυση νέου κόμματος.

Παραμύθια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...