Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον Μαρινάκη

«Σε νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας επιδόθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κύριος Παύλος Μαρινάκης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ανακάλυψε “λεφτόδεντρα”, “θεωρίες συνωμοσίας”, “ακροδεξιές αλλά και ακροαριστερές αντιλήψεις” μέσα σε ένα συνονθύλευμα που προφανέστατα έχει προκαλέσει στο μυαλό του η κατάρρευση της πλαστής εικόνας που κατασκεύασαν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και των ποσοστών αποδοχής της από την κοινωνία», αναφέρει, σχολιάζοντας ότι «ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό».

«Κι επειδή, όπως και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του κόμματος του, έτσι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στις Ευρωεκλογές τον χαρακτήρα των Εθνικών Εκλογών και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, να γνωρίζει πως εμείς είμαστε έτοιμοι να “ξαναζυγιστούμε”. Κι ας θυμηθεί τα λόγια του όταν θα έχει πλέον απτές αποδείξεις για την αποδοκιμασία των πολιτών προς την διακυβέρνηση του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ