Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Παύλο Πολάκη μετά την αυτοδικία Φλωρίδη για τη γραμματέα του (pic)

Το πρόσφατο περιστατικό με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος απέτρεψε τη σύλληψη της γραμματέας του από αστυνομικούς με βία και απειλές έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Ιωάννης Απατσίδης στο documentonews.gr, ο υπουργός έσπρωξε και απείλησε τους αστυνομικούς, εμποδίζοντάς τους να εκτελέσουν το καθήκον τους. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος ζήτησε έγγραφα που σχετίζονταν με υποθέσεις διαφθοράς, αλλά του δόθηκαν ελλιπή στοιχεία, προκαλώντας την κλήση της αστυνομίας.

Ο υπουργός έχει μηνυθεί, από τον δικηγόρο Ιωάννη Απατσίδη, για το γεγονός ότι απέτρεψε τα αστυνομικά όργανα από το να κάνουν το καθήκον τους. Στο πλαίσιο της ίδιας μηνύσεως, ο κος Φλωρίδης εγκαλείται διότι απευθύνθηκε στον δικηγόρο λέγοντας του χαρακτηριστικά «Θα χάσεις την άδεια σου. Θα δεις τι θα πάθεις αύριο εσύ και τι θα σου κάνω. Έχεις συνεργούς την Αστυνομία και εισβάλλατε παράνομα στο Υπουργείο». Ο δικηγόρος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Γ. Φλωρίδη και της υπηρεσιακής γραμματέως του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Β. Γιαβή.

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το περιστατικό με καυστικό τρόπο, χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Φλωρίδη ως υπόλειμμα του σημιτικού «εκσυγχρονισμού», υποστηρίζοντας ότι το επεισόδιο αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της κατάχρησης εξουσίας από την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό και αναπάντητο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....