Νέες «βόμβες» Βελόπουλου για τα Τέμπη

Στο πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώνταςτα όσα είπε ο πρωθυπουργός χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το «μπάζωμα», τον κατηγόρησε ότι «πάνω στον πανικό του λέει ο ίδιος σαχλαμάρες» και κατέθεσε στα πρακτικά σχετική φωτογραφία με γερανούς στο σημείο. «Είναι άλλο πράγμα να λες ότι κάποιος λέει σαχλαμάρες και άλλο να σαχλαμαρίζεις πάνω σε νεκρούς», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είχε «να διαλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και την συγκάλυψη» και «διάλεξε την ατίμωση και την συγκάλυψη».

Στη συνέχεια αναφερόμενος και πάλι στον πρωθυπουργό και στα περί «υποκομματιδίων», είπε ότι ο ίδιος «έχει καταντήσει τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη. Υπουργοί σημιτικοί, στελέχη σημιτικοί, πολιτική σημιτική».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε ότι αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη, «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκατηγορούνται για τις off shore που φέρονται ότι έχουν οι αρχηγοί τους» και επανέλαβε ότι η πρόταση της Ελληνικής Λύσης «είναι ξεκάθαρη: Να αναλάβουν ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές τον έλεγχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, από την στιγμή που πρωτο-ασχολήθηκαν με την πολιτική».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα ρώτησε αν έχουν συμφωνήσει την αποστολή Ελλήνων στρατιωτών σε πολέμους που διενεργούν οι ΗΠΑ. «Υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας, το καταθέτω στα πρακτικά, το οποίο αναφέρει ότι: «Ελληνικό προσωπικό άμυνας θα δύναται να τοποθετηθεί σε μονάδες του στρατού των ΗΠΑ στην Ευρώπη». Επισήμανε ότι η Ελληνική Λύση είναι κατά της αποστολής Ελλήνων στρατιωτών στην «κρεατομηχανή της Ουκρανίας». «Αν οι Αμερικανοί θέλουν να στείλουν τα δικά τους παιδιά. Οι Έλληνες στρατιώτες είναι για να προστατεύουν την Ελλάδα. Δεν έχουν καμία δουλειά εκτός συνόρων», είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...