Νέες αποκαλύψεις για την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στην κλειστή Λέσχη της Κηφισιάς – Η συνάντηση με Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία

Το «ξύπνημα» του Τσίπρα είναι γεγονός! Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε πρόσκληση της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ της Κηφισιάς», και φυσικά θα παραστεί για να μιλήσει το Σάββατο 18 Μαΐου, βαδίζοντας στα χνάρια του διαδόχου του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, που πρώτος πήγε εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε στη συνέχεια τι αποκαλύπτει η Βίβιαν Μπενέκου στην “δημοκρατία”:

Εδώ και μερικά 24ωρα καλλιεργείται η αίσθηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εξαπολύσει «βόμβες» στη συγκεκριμένη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των βορείων προαστίων», όπως αποκαλείται η εβδομαδιαία μάζωξη μεταξύ μελών της επιχειρηματικής, δημοσιογραφικής, ακαδημαϊκής και τραπεζικής ελίτ της χώρας, που φιλοξενεί κάθε Σάββατο μία διαφορετική προσωπικότητα της δημόσιας ζωής.

Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί και θα δώσει το «παρών» δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ο ρους της Ιστορίας, καθώς, πρώτον, βρισκόμαστε και το κόμμα του και όλοι μας προ των ευρωεκλογών και, δεύτερον, στις συναντήσεις αυτές γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, όπως και οι συνδαιτυμόνες του, ότι τηρείται απαρέγκλιτα η έννοια της εχεμύθειας. Η μόνη, ίσως, φορά στις πολλές δεκάδες συζητήσεις που έχουν γίνει, στην οποία διέρρευσε μέρος των συζητήσεων είναι όταν μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Το καφεδάκι της Λέσχης, στο οποίο είπε «ναι» ο Αλέξης Τσίπρας, το έχουν πιει εκεί πριν από αυτόν και η Εφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης, αθόρυβα και ωραία, χωρίς κανένα μυστήριο.

Την ιδέα της εν λόγω «Λέσχης», που συγκεντρώνεται τα Σάββατα στο Yellow της Κηφισιάς, είχε ο πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης, ο επονομαζόμενος και πρόεδρός της, ενώ αντιπρόεδρο αποκαλούν τον πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, δεν ήταν η πρώτη φορά που προσκλήθηκε από τη «Λέσχη» ο Αλέξης Τσίπρας, είναι όμως η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται θετικά. Ο Αλέξης Τσίπρας επικεντρώνεται επίσης στη λειτουργία και στις δραστηριότητες που προγραμματίζει το ινστιτούτο που ίδρυσε. Πρωτίστως δε με το μεγάλο συνέδριο που θα διοργανώσει προς τα τέλη Ιουνίου με την παρουσία πολλών διεθνών προσωπικοτήτων.

Επιπλέον, στις 29 Ιουνίου, προσκεκλημένος της οικογένειας του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία Κοτς θα μιλήσει στην Κωνσταντινούπολη στην ετήσια μεγάλη εκδήλωση προς τους αποφοίτους του ιδιωτικού πανεπιστημίου της γειτονικής χώρας που ανήκει στη συγκεκριμένη οικογένεια. Ολα αυτά στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές, που ίσως χρειαστεί να βγει στη ρούγα παρέα με τον Κασσελάκη προκειμένου να φέρουν ψήφους στον πολύπαθο ΣΥΡΙΖΑ… τους!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ