Νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: Ο «προικισμένος» σύζυγος και η επιδεξιότητα της στο… στοματικό σεξ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, είχε τραβήξει για πρώτη φορά τα βλέμματα το 2004. Τότε ήταν παντρεμένη με τον πολιτικό των Δημοκρατικών Γκάβιν Νιούσομ και μάλιστα υπήρξε για δύο χρόνια πρώτη κυρία του Σαν Φρανσίσκο (έως το 2006 όταν και χώρισαν) καθώς ο σύζυγός της εκλέχθηκε δήμαρχος της πόλης από το 2004.

Σε μια προεκλογική συγκέντρωση, για την πρώτη θητεία του Γκάβιν Νιούσομ, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είχε προκαλέσει σάλο με σεξουαλικά σχόλια στη δημόσια ομιλία της, τα οποία αφορούσαν τις επιδόσεις του συζύγου της στο σεξ, αλλά και τις δικές της στον στοματικό έρωτα.

Η συγκέντρωση ήταν εστιασμένη στην ομοφυλοφική κοινότητα και σκοπός ήταν η συγκέντρωση κεφαλαίων για τον υποψήφιο δήμαρχο. Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ κλήθηκε να μιλήσει για τον σύζυγό της και… έκανε πάταγο.

Απευθυνόμενη σε ένα κοινό ομοφυλόφιλων είπε: «Ξέρω ότι πολλοί θέλετε να συναντηθείτε με τον σύζυγό μου και κάποιοι έχετε ερωτήσεις… “Είναι καυτός;” Ναι! “Έχει μεγάλο πέος” Ναι!». Και συνέχισε: «“Είναι αμφιφυλόφιλος;” Όχι! Εκτός κι αν κάποιος μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο από εμένα», είπε, κάνοντας μια χειρονομία που παρέπεμπε σε στοματικό σεξ.

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ επιδοκιμάστηκε για την ομιλία της που εκτός των σεξουαλικών σχολίων είχε και αναφορές για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Τελικά όμως τα σχόλιά της βρέθηκαν στο επίκεντρο την επόμενη ημέρα με την ίδια να καλείται να μιλήσει για τη χειρονομία της. «Μπορεί να έκανα κάποια χειρονομία», παραδέχτηκε μιλώντας στο Sfgate, «αλλά όχι μια χειρονομία όσον αφορά τον ανδρισμό του».

Ο ίδιος ο Γκάβιν Νιούσομ την υπερασπίστηκε, βρίσκοντας χαριτωμένα τα σχόλιά της. «Έδωσε μια υπέροχη ομιλία», είπε και πρόσθεσε: «Μόνο αυτή μπορεί να λέει τέτοια πράγματα». Τελικά ο Γκάβιν Νιούσομ εκλέχθηκε δήμαρχος και μάλιστα για συναπτές θητείες από το 2004 έως το 2011 και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έμεινε στο πλευρό του για δύο χρόνια, έως το 2006.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1