Νέα παρέμβαση «βόμβα» Ιερώνυμου για τα ομόφυλα ζευγάρια (vid)

Την αδιαπραγμάτευτη αντίθεσή του με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε ξανά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, λίγες ημέρες μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πηγαίνοντας στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου και ερωτηθείς για τη βάπτιση των παιδιών ομόφυλων ζευγαριών, είπε ότι «δεν έχει αλλάξει τίποτα και η Εκκλησία θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα θέματα». «Σας βλέπω όλους νέους, να κάνετε βαπτίσεις, γάμους τέτοιου είδους δεν σας εύχομαι» ανέφερε.

Στα τέλη Ιανουαρίου –και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου- ο Αρχιεπίσκοπος είχε δηλώσει για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών ότι η Εκκλησία θα τα αφήνει να μεγαλώνουν λίγο και εφόσον το επιθυμούν, θα βαφτίζονται. «Δεν είμαστε κατά των παιδιών. Τα παιδιά τα αγαπάμε και νοιαζόμαστε περισσότερο απ’ όλους τους άλλους. Η Εκκλησία θα περιμένει αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να καταλάβουν λίγο τη ζωή και όταν θέλουν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Εντωμεταξύ, σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, όπου μεταξύ άλλων, στην ατζέντα βρίσκεται και το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...