Νέα παρέμβαση «βόμβα» Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου, Ραγκούση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τρία σημαντικά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, εκφράζουν τη στήριξή τους σε μια “στροφή προς την Κεντροαριστερά” και την ένταξη του κόμματος στην Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Σύμφωνα με αυτούς, η εκτίμηση της Πρόεδρου των Ευρωσοσιαλιστών, Γκαρθία-Πέρεθ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει τη θέση και την κατεύθυνσή του, είναι καίρια.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι «πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σήμερα το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τοποθετούν το κόμμα στην Κεντροαριστερά και αν αθροίσουμε και όσους το τοποθετούν στο Κέντρο, φτάνουν μαζί το 72%», προσθέτοντας ότι «στην ίδια έρευνα, οι ψηφοφόροι μας υποστηρίζουν τις πάγιες ταυτοτικές θέσεις του κόμματος γεγονός που δείχνει πως η τοποθέτησή μας στην Κεντροαριστερά δεν συνεπάγεται αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αλλά ευθυγράμμιση με την εκλογική του βάση και την εκλογική του προσδοκία».

Οι Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος και Ραγκούσης τονίζουν ότι το μέλλον του κόμματος βρίσκεται στην λήψη των σωστών αποφάσεων για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξανά ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;