Νέα παρέμβαση από την Μαρία Καρυστιανού μετά την απάντηση Κασσελάκη: «Χαίρομαι…» (pic) 

Νέα παρέμβαση κάνει η χαροκαμένη μάνα των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανου Κασσελάκη και την απάντηση του τελευταίου:

Πάντα ευχαριστώ και θα συνεχίσω να ευχαριστώ όλους όσους στέκονται δίπλα μας στον αγώνα που δίνουμε για την αποκάλυψη της αλήθειας στο έγκλημα των Τεμπών.
Η θέση για τον αποκλεισμό των ελαίων σιλικόνης ως αιτία πρόκλησης της πυρόσφαιρας στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και τις σχετικές Μελέτες Χημικών Μηχανικών. Συνεπώς το θέμα έχει ήδη αντιμετωπιστεί από τους αρμόδιους. Άρα παραμένει η θέση μου σταθερή ότι παρέλκει η ενασχόληση της Ευρώπης με θέματα ήδη λυμένα.
Σε ό,τι αφορά την Πρόταση του κ. Κασσελάκη και του Κινήματος Δημοκρατίας, το κείμενο της οποίας περιήλθε σε γνώση μου μετά την ανάρτησή μου στο Χ, έλαβα μόλις ενημέρωση από τη νομική ομάδα μου ότι αποτελεί ικανή βάση ώστε με τον δέοντα εμπλουτισμό της από το προανακριτικό υλικό, να αποτελέσει την αφετηρία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά των αναφερόμενων πολιτικών προσώπων.
Χαίρομαι για τις διευκρινίσεις που δόθηκαν, ώστε να αποκατασταθεί το τοπίο.
Κινητήρια δύναμη της δράσης και του αγώνα μας είναι η αλήθεια και μόνο. Μόνο αυτή μας οδηγεί στο ορθό και αποκαθιστά το άδικο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.