Νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα: «Κάνει διακοπάρες, ζωάρα και προσπαθεί να μας…»

«Ποια Αριστερά να ανασυνθέσει;» αναρωτήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στην ΕΡΤ, για να προσθέσει, «Κατέστρεψε τη χώρα και το κόμμα του και έφυγε ατάκτως και κρυπτόμενος».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημόσια τηλεόραση και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά… Μιλώντας – μεταξύ άλλων, με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο για τον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ανασυνθέσει τον χώρο της Αριστεράς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απάντησε: «Ποιο χώρο να ανασυνθέσει; Κατέστρεψε τη χώρα και το κόμμα του και σηκώθηκε και έφυγε ατάκτως και κρυπτόμενος. Δεν έχει βγάλει άχνα στη Βουλή δύο χρόνια τώρα, κάνει διακοπάρες, ζωάρα και προσπαθεί να μας πείσει ότι θα γίνει καθηγητής σε μια γλώσσα που δεν ξέρει να μιλήσει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;