Νέα δημοσκόπηση-κόλαφος της Pulse για τον ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Νέα δημοσκόπηση-κόλαφος της Pulse για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν προδιαγράφεται ευοίωνο σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στην τρίτη θέση, πίσω από το ΠΑΣΟΚ ενώ οι πολίτες θεωρούν πως τα πράγματα για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα πάνε χειρότερα μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις.

Την ίδια στιγμή 6 στους 10 ερωτηθέντες κρίνουν αρνητικά τις πρόσφατες εσωκομματικές πρωτοβουλίες του Στέφανου Κασσελάκη. Αρνητικά, όμως, κρίνει και το 34% εκείνων που δηλώνουν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Ιούνιο τις πρωτοβουλίες του προέδρου του κόμματος, ενώ το 80% εκείνων που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν εκ νέου ΣΥΡΙΖΑ  τις κρίνει θετικά.

Η δημοσκόπηση της Pulse αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκεται μπροστά με 20 μονάδες και το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η πολιτική παντοδυναμία της ΝΔ επιβεβαιώνεται καθώς λαμβάνει ποσοστό 33%, έναντι 13% του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και 12,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ λαμβάνει 9%.

Στην ίδια δημοσκόπηση μετρήθηκαν και οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης στις μεταρρυθμιστικές κινήσεις της κυβέρνησης και ειδικότερα στο νομοσχέδιο για τον νέο τρόπο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και την ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων με σχεδόν 6 στους 10 πολίτες να κρίνουν ότι οι προτάσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι αναγκαίες κάποιες διορθώσεις.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο τρόπο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, το 19% απαντά ότι είναι προς σωστή κατεύθυνση και όπως πρέπει, το 40% εκτιμά ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κάποιες διορθώσεις. Το 30% απαντά ότι το σχέδιο είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ το 11% απαντά ότι δεν έχει άποψη για το ζήτημα.

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...