Μόνο ο Μπάιντεν θεωρεί πως τα «πήγε καλά» στο debate με τον Τραμπ (vid)

Αν και σύσσωμη η κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ θεωρούν ότι ο Τζο Μπάιντεν απογοήτευσε στο πρώτο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ εν όψει των εκλογών, ο ίδιος όμως φαίνεται να θεωρεί πως τα «πήγε καλά».

«Πιστεύω πως τα καταφέραμε καλά», είπε ο Τζο Μπάιντεν όταν, φεύγοντας από το debate, σταμάτησε σ’ ένα εστιατόριο της Τζόρτζια όπου είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του για να το παρακολουθήσουν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε πως είναι «δύσκολο να συζητάς με έναν ψεύτη».

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ήλπιζε να οικοδομήσει νέο ώθηση στην επανεκλογή του, συμφωνώντας σε ένα πρόωρο debate Αντίθετα, οι διακοπές και η ασύνδετη απόδοσή του το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε κύμα πανικού μεταξύ των Δημοκρατικών και άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση για το εάν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος.

Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ο κ. Μπάιντεν με δυσκολία προσπάθησε να εκπληρώσει τις γραμμές του και να αντιμετωπίσει έναν αιχμηρό, πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, εγείροντας αμφιβολίες για την ικανότητα του νυν προέδρου να διεξάγει μια δυναμική και ανταγωνιστική εκστρατεία τέσσερις μήνες πριν. η εκλογή. Αντί να διαλύσει τις ανησυχίες για την ηλικία του, ο κ. Μπάιντεν, 81 ετών, το έκανε κεντρικό θέμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...