Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χαμός στο Κολωνάκι – Τσιρίδες και ουρλιαχτά: Βουλευτής της ΝΔ «πλακώθηκε» με την ερωμένη του στη μέση του δρόμου

  Μαλλιά κουβάρια έγιναν σε δημόσια θέα βουλευτής, πρώην υπουργός της Ν.Δ., και η ερωμένη του. Σάστισαν προχθές το βράδυ οι θαμώνες του κολωνακιώτικου resto, όταν εκεί που δειπνούσαν, όπως και ο βουλευτής με τη συνοδό του, τα αίματα άναψαν και η ρομαντική βραδιά του περίεργου ζεύγους εξετράπη από την πορεία της.

  Διαβάστε το ρεπορτάζ από τη Βίβιαν Μπενέκου που είδαμε στο olympia.gr

  Η νεαρά, απαυδισμένη από τη στάση του εραστή της, του τα… έψαλε, σαν να μην υπάρχει αύριο! Το θέμα του διαπληκτισμού, τι άλλο από αυτό που μονίμως ενοχλεί μια ερωμένη στον παντρεμένο σύντροφό της; Το γεγονός ότι η ίδια παραμένει κρυφή και όλη η προσοχή του εραστή της πέφτει πάνω στη σύζυγο και την οικογένεια, που υπάρχει και διατηρείται για να τονίζει την δημόσια εικόνα του.

  Ο εν λόγω, λοιπόν, όχι μόνο είναι παντρεμένος με παιδιά, αλλά και δημοσίως… ερωτευμένος με τη σύζυγο. Η νεαρά είναι η εξωσυζυγική σχέση και ως τέτοια συνήθως έρχεται δεύτερη. «Δεν με προσέχεις. Ασχολείσαι μονίμως με το σπίτι σου και τη γυναίκα σου. Φτάνει πια. Η υπομονή μου τελειώνει» του φώναζε η απελπισμένη κρυφή ερωμένη, τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε μάταια να κατευνάσει τον θυμό της. Ηθελε να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, καθώς τους άκουγε όλο το Κολωνάκι. Σίγουρα θα μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που την πήγε εκεί για φαγητό. Το μικρό μαγαζί έγινε για λίγο τόπος μεγάλων εξελίξεων. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το ιταλικό ρεστοράν ήταν το αγαπημένο στέκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός αλλά και μετέπειτα κάποιες φορές.

  Αφού, λοιπόν, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ακούστηκε παντού το διαβρωτικό πρόβλημα της σχέσης τους, εκείνος τελικά την έπεισε να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς «βουρκώσαν τα ματάκια της απ’ τα παραπονάκια της», όπως λέει και ο Γιάννης Πάριος. Αργά, βέβαια, γιατί ήδη είχαν γίνει θέαμα!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ