Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Υπόθεση «παρακολουθήσεων»: Πόσο κοντά είναι η «δημοσιογραφική έρευνα» στον «εκβιασμό»;

  Periodista

  Ενώ τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τις αποκαλύψεις μας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ), όλο και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν σε εμάς.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία που αναφέρει ότι το «σύστημα» που συντονίζει και καθοδηγεί την «δημοσιογραφική έρευνα» (συμμετέχει και συνεργάτης του Μητσοτάκη που συμμετέχει στον πρωινό καφέ) για την υπόθεση των “παρακολουθήσεων” έχει διοχετεύσει ρεπορτάζ στο Θ.Χ., ο οποίος συνεργάζεται με κάτι… ρεπόρτερς (ξέρετε από εκείνους των περίεργων ΜΚΟ) και αγαπά πολύ (και αυτός) τη Γερμανία, που θα επιχειρήσει «χτυπήσει» κεντρικά σε Μαξίμου και επιχειρηματία. Μας λένε ότι το έχουν προγραμματίσει μάλλον για την Τρίτη ή τέλος πάντων για την εβδομάδα που έρχεται.

  Προσέξτε αυτό που γράφουμε: Θα μοιάζει με δημοσιογραφική έρευνα, αλλά θα είναι κάτι σαν «εκβιασμός» (με τη… «δημοσιογραφική» έννοια του όρου πάντοτε) ή κάτι σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα ανώτατα κλιμάκια της κυβερνητικής εξουσίας. Καμουφλάζ είναι πάντοτε η “υπόθεση των παρακολουθήσεων”.

  Κατά τα άλλα την επόμενη εβδομάδα θα διαβάσετε τα πάντα για το βρόμικο σύστημα που θέλει να πατήσει γερά τα πόδια στο εγχώρια πράγματα και θέλει να εγκλωβίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

  Μείνετε συντονισμένοι…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ