Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Τα νυχτοπερπατήματα του Λάκη Λαζόπουλου

  Μετά τα εγκαίνια της σχολής του ο Λάκης Λαζόπουλος βρήκε ελεύθερο χρόνο και βγήκε να διασκεδάσει.

  Ο φωτογραφικός φακός της espressonews.gr τον εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» να διασκεδάζει με την παρέα του. Τα τελευταία χρόνια σπάνιες βραδινές εξόδους και σε μια από αυτές τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

  «Ο Έλληνας θέλει να βλέπει κωμωδίες, να περάσει καλά. Εμείς είμαστε συνέχεια έξω και πιάνουμε την ψιλή κουβέντα. Οι βόρειοι λαοί είναι πιο κλειστοί. Όταν είσαι μέσα, όταν οργανώνεσαι σε μια μουντή πόλη, τα συναισθήματα σου ακολουθούν τον καιρό. Οι σκέψεις σου πολλαπλασιάζονται διαφορετικά όταν δεν μπορείς ν’ ανοίξεις το παράθυρο σου και να φωνάξεις. Αυτή τη φωνή προσπαθούν να την πουν αλλιώς, άρα ο τρόπος που γράφουν είναι πολύ πιο πιεστικός, απ’ ότι θα γράψει ένας Έλληνας.

  Από τον Αριστοφάνη να πάρεις, έγραφε έργα για ανοιχτά θέατρα, έργα που παίζονταν στο φως της ημέρας, τρίτον τα χωρικά ήταν διαλείμματα για φαγητό, τέταρτο τα έργα έχουν δομή: πρόλογος, κυρίως θέμα και στο τέλος κάτι σαν επιθεώρηση. Ο Αριστοφάνης με τη σάτιρα λειτουργούσε σαν καθρέφτης της κοινωνίας. Τους καλούσε για να τους δείξει τον εαυτό τους. Σατίριζε υπαρκτά πρόσωπα, πρόσωπα που τα ξέρει ο κόσμος. Δες ποια είδη θεάτρου γεννήθηκαν εδώ. Η τραγωδία, δηλαδή η περιγραφή του απόλυτου αδιεξόδου και ο σατιρικός σχολιασμός», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ