Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Συγχωρεί την απιστία;

  Η Κάτια Ζυγούλη ζήτησε πριν λίγες μέρες από τους followers της να της κάνουν αστείες δύσκολες και αμήχανες ερωτήσεις και έτσι κι έγινε!

  Η Κάτια Ζυγούλη, έκατσε αναπαυτικά στο καναπέ της βεράντας του σπιτιού της και έκανε αποκαλύψεις! Εξήγησε για ποιο λόγο μιλάει αργά.

  Αν γέννησε φυσιολογικά η με καισαρική, αν κάνεις δουλειές ο Σάκης στο σπίτι και αν συγχωρεί την απιστία!

  Η Κάτια απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις ομορφιάς όπως στο αν κάνει μπότοξ αλλά και σε αστείες όπως πόσες κότες έχει στο κτήμα που μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά στον Νέο Βουτζά. Ποια είναι η σχέση της με την πεθερά της Μαρία;

  Για το μπότοξ η ίδια ανέφερε: «Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» και συνέχισε, αποκαλύπτοντας αν ο ΄Σάκης Ρουβάς βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού: «Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα».

  Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! «Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”».

  Τέλος η Ζυγούλη αποκάλυψε αν συγχωρεί την απιστία, αναφέροντας πως: «Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχαρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ