Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο δεν είχε εμβολιαστεί

  Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό.

  Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν η οικογένεια και οι στενοί του συνεργάτες, η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων είναι σταθερή πλην κρίσιμη.

  Προ 10 ημερών είχε πάει στο νοσοκομείο με συμπτώματα της νόσου, του δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε σπίτι του, όπου ήταν σε καραντίνα. Όμως, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και τελικά ξαναπήγε στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του καθώς διαγνώστηκε με βαριά πνευμονία και επιπλοκές.

  Ο 70χρονος Βασίλης Λεβέντης πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, ελεγχόμενο όμως, ενώ είναι και καπνιστής. Αν και σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του το είχε κόψει εδώ και πέντε μήνες.

  Τι είπε για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη στενός συνεργάτης του

  Ο στενός συνεργάτης του, Δημοσθένης Δανέλλας τόνισε μιλώντας στο OPEN ότι «ο κ. Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ήταν θέμα χρόνου. Είχε ολοκληρώσει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ από στις αρχές Αυγούστου και ήταν θέμα χρόνου για να διαλέξει ο ίδιος ποιο εμβόλιο θα κάνει» και πρόσθεσε:

  «Από τον Δεκέμβριο του 2020 ο κ. Λεβέντης καλούσε τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο και τον προέτρεπε προς αυτή την κατεύθυνση».

  Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Δανέλλας τόνισε ότι:

  «Τελευταία ενημέρωση είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερή πλην κρίσιμη. Οι πρώτες 48 ώρες μετά τη διασωλήνωση είναι πάντα κρίσιμες για οποιονδήποτε ασθενή. Μετά τις 48 ώρες μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την κατάσταση οι γιατροί».

  Σύμφωνα με τον ίδιο, «στα δύο τηλέφωνα του προέδρου, στα γραφεία του κόμματος και τα social media υπάρχουν χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης. Έχω δεχτεί μηνύματα και από πολιτικούς αντιπάλους του ότι είναι μαχητής της ζωής».

  Το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Βασίλη Λεβέντη

  Το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη την Κυριακή το μεσημέρι. Αναλυτικά ανέφερε:

  “Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα  COVID-19 στο ΓΝΑ  Ευαγγελισμός, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

  Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

  Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ