Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σπυρόπουλος: Αφαιρούνται links με καταγγελίες σε βάρος του – Προσφυγή κατά της Google

  Σε δικαστικές ενέργειες που έχουν σκοπό να αντιμετωπιστεί η -όπως την χαρακτηρίζει- «εξακολουθητική συκοφάντηση» του ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου προχωρά η δικηγορική εταιρεία του Νίκου Αγαπηνού.

  Ήδη από την Παρασκευή εκδόθηκε προσωρινή διαταγή κατά της Google για να αφαιρεθούν από τη μηχανή αναζήτησης όλα τα link που αναφέρονται στις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και οι οποίες δεν έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία «η ανωτέρω αίτηση έγινε δεκτή καθ’ ολοκληρίαν με την έκδοση της προσωρινής διαταγής της 16.04.2021 από την δικαστική λειτουργό και Πρόεδρο Πρωτοδικών που εκδίκασε το σχετικό αίτημα. Με την ανωτέρω προσωρινή διαταγή υποχρεώθηκε άμεσα η Google να διαγράψει όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθότι είναι αβάσιμα και ψευδή και προσβάλλουν την προσωπικότητα του εντολέως μας. Μάλιστα επισημαίνουμε ότι η ανωτέρω προσωρινή διαταγή αυθημερόν στις 16.04.2021 κοινοποιήθηκε στην Gοogle με δικαστικό επιμελητή και με σχετική εντολή για άμεση συμμόρφωση».

  Επιπλέον, οι δικηγόροι του Κώστα Σπυρόπουλου έχουν προσφύγει στο ΕΣΡ και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενώ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος τηλεοπτικού σταθμού και κυριακάτικης εφημερίδας για «κακόβουλα δημοσιεύματα».  

  Για ό,τι αφορά δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να επιχειρεί να αποφύγει τη Δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την ασθένεια του από κορωνοϊό, το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού σημειώνει: «επειδή οι χυδαίες επιθέσεις σε βάρος του εντολέως μας που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή σοβαρό πρόβλημα υγείας προσβληθείς από τον covid έχουν φτάσει στο σημείο της ανηθικότητας και της χυδαιότητας με αποτέλεσμα την ύπαρξη κακόβουλων δημοσιευμάτων και σχολίων ότι δήθεν ο εντολέας μας βρίσκεται πλασματικά στο νοσοκομείο για να αποφύγει κάποια υποτίθεται δυσάρεστη εξέλιξη δικαστική, σας διευκρινίζουμε: Ότι ο εντολέας μας δεν είναι υπόλογος ούτε κατηγορούμενος σε καμία ποινική ούτε αστική διαδικασία και ούτε μπορεί να καταστεί και ούτε θα καταστεί και κατά συνέπεια τα εν λόγω σχόλια και δημοσιεύματα, εκτός του ότι είναι ανήθικα και χυδαία, είναι και ψευδή και αβάσιμα και καταδεικνύουν την εμπάθεια και την εμμονή προς το πρόσωπο του εντολέως μας».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗzougla.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ